Over ons

Wij staan achter de nieuwe generatie recruiters & marketeers

Voor recruiters die zich steeds meer als marketeers moeten gedragen. Die niet alleen maar bezig zijn met het vinden van kandidaten, maar ook met het voeren van campagnes en het opzetten een automatische e-mails. Voor recruiters die pro-actief achter kandidaten aan willen gaan om de War for Talent te winnen.
Hoe het idee is onstaan
Het begon bij een gemis

Ons marketinglabel is gespecialiseerd in recruitment marketing en draaien veel wervingscampagnes voor klanten. Waar kwamen we achter? Deze klanten hadden hun recruitmentsystemen niet op orde. Of ze gebruikten sheets om hun kandidaten in te verzamelen zonder effectief follow-up systeem, of ze gebruikten hun reguliere mail inbox en moesten alles handmatig beheren. Veel recruitmentsystemen zijn duur en hebben vaak niet alle functionaliteiten waar ze naar op zoek zijn. En toen begon er iets te broeien…

Alle koppen werden bij elkaar gestoken

We zijn met onze recruitment marketeers, designers en developers om tafel gaan zitten om vanuit verschillende expertises het probleem van onze klanten konden belichten. Hoe konden we een betaalbaar systeem maken dat recruitment mat marketing kon verbinden? Een systeem die niet alleen kandidaten verzameld, maar ook de mogelijkheid biedt om een Werkenbij website te maken die bijdraagt aan de employer branding. En met dit idee gingen we verder…

We begonnen met een concept

We somden eerst op welke functionaliteiten het systeem moest hebben om de beste user experience te kunnen bieden. Van daaruit ging ons team aan de slag met de eerste wireframes en de look and feel.

De eerste versie werd geboren

Na een aantal maanden werk was de eerste versie van Caraer klaar. Een aantal van onze klanten kreeg de mogelijkheid om Caraer te testen. Vanuit daar konden zij feedback geven op het systeem zodat wij de verbeteringen konden doorvoeren.

10.10.23 - Launch Date

Na deze verbeteringen is Caraer nu zoals je voor je hebt. Een fullservice software systeem waarbij je met je gehele team kunt samenwerken om de beste kandidaten aan te trekken én binnen te halen.

Een pro tip van ons team

“Voor recruiters die begrijpen dat de recruitmentwereld aan het veranderen is. Voor recruiters die buiten de bekende bubbel durven te prikken.”
Wander Wierda

COO

Plan een demo afspraak in met ons team

Leer Caraer kennen tijdens een rondleiding door één van onze experts en ontdek hoe het voor jouw organisatie kan werken.

Vraag demo aan
Maak een account en begin met kandidaten aantrekken!

Klaar om Caraer in te zetten voor jouw organisatie? Investeer in een optimale candidate experience.

Probeer nu